Onze Honden

Al onze doodles zijn in eerste instantie gewoon “gezins-honden”; oftewel een zeer gewaardeerd, geliefd en volwaardig lid van het gezin. Gezien we er veel waarde aan hechten dat iedere hond alle liefde en aandacht, cq quality time, heeft en krijgt maken we ook gebruik van gastgezinnen. Enkele van onze dames en heren wonen dan ook bij fantastische gastgezinnen waar ze enorm verwend worden en een fantastisch leven hebben! Ieder begin van het jaar maken we nauwkeurig de keuze welke combinaties voor dat jaar in te gaan plannen. Wij doen dit zeer selectief en met een gericht doel. Wij zijn van mening dat als fokker, bij het maken van de combinatie-keuze , de doelstelling moet zijn; 1. ras verbeterend en 2. om het ras naar een hoger niveau te trekken. De uiteindelijke keuze wordt gebaseerd op oa de compatibiliteit van bloedlijn, karaktereigenschappen en mogelijkheden van beide honden. Hieronder kunt u kennismaken met de dames en heren die wij voor dit jaar hebben in de planning hebben staan. . Van iedere doodle geven wij een beschrijving zodat u een indruk van ze kan krijgen en een keuze kunt maken welke combinatie het beste bij u past.

De meisjes

Pride and Joy Gossip girl Giorgia WALA-00008791

s1 s2

Onze kleine rode absolute schat; wat een enorm “cadeautje” is deze fraaie dame. Giorgia is een bijzonder elegante verschijning; een doodle meisje met swung en zo is ook haar gedrag; zeer liefdevol, rustig, verstandig en laat zich niet snel van de wijs brengen. Ze staat zeer zeker haar mannetje daar wanneer nodig maar ook dan gebeurt dit in de rust en met wijsheid. De blik in haar ogen vertelt ons alles………

l1

Pride and Joy Bells Bangles Belize WALA-00046748

s1 s2

Deze medium curly fleece partie (red/chalk) meisje is de rust zelve. Van het samenzijn met Belize bekruipt je toch wel een beetje het 'zen-gevoel'. Met haar prachtige tekening, groene ogen en roze neus; wat een schoonheid! Belize’ is echt slim en oh zo snel van begrip. Een half woord, een blik is meer dan genoeg om met haar de communicatie lijnen te openen en te gaan samenwerken. Ze geniet van haar wandelingen en speurspelletjes en dit maakt haar dagelijks tot een zeer blije, enthousiaste doodle. Qua karakter is zij zeer stabiel met een onverstoorbare uitstraling: “Life is good”!

l1

Pride and Joy Chocolate Cookie Suzanne WALA-00046743

s1 s2

Dit puur chocolate dametje, kleindochter van Archibald, laat ons iedere keer weer versteld staan. Een kittig slim meisje met een groot hart. Hier en daar weleens een tikkeltje eigenwijs maar daar kunnen we (graag) mee leven. Suus is sterk en atletisch met een prachtige dansende beweging in haar voorbenen. Dit heeft ze duidelijk geerfd van haar mama Pommeline zoals ook de olijke en humorvolle kant. Dit is lachen, dit is genieten.

l1

Pride and Joy Guilty Pleasure Alma WALA-00068867

s1 s2

Onze schoonheid Alma: dochter van Belize en Jack. Ze heeft 'the looks and the brains': parmantig damentje met een eigen willetje maar dan ook wel weer enorm zachtaardig en vol liefde. Alma is van 'pluk de dag' vol verve laat ze zich iedere dag weer verrassen. Altijd in voor een spelletje of een 'gekke' activiteit met een sportieve instelling. Alma gaat deze wereld veroveren.

l1

De jongens

Pride and Joy My Sweet Heritage Archibald WALA-00008906

s1 s2

Ook deze jonge man is bij ons geboren; (grote) medium, black ( drager van meerdere kleuren), fleece. Zoon van onze Sterre en met dezelfde eigenschappen als zijn mama; vol energie, grappen en grollen. Nooit een saai moment, alles is leuk en grappig. Archy is altijd in voor een avontuur om zich daarna toch wel volledig in je armen te storten, zeer verguld met zichzelf voor alle streken die hij die toch weer heeft uitgehaald en klaar om uitgebreid verwend te worden.

l1

Pride and Joy Daddy's Boy Vito WALA-00046741

s1 s2

Deze jonge man draagt ook wel de bijnaam 'de prins'. Een kleine grote kerel met 'attitude' die door zijn omgeving op handen wordt gedragen. Vol levensvreugde, altijd op zoek naar avontuur, slim en wijs. Vito is zeer atletisch en geniet vol van zijn dagelijkse wandelingen en de vele ontmoetingen met zijn 'honden' vrienden. Kortom een absolute 'hartenbreker'.

l1

Canadian Doodles On The Road Jack WALA-00011002

s1 s2

Jack: de 'canadees' hij komt van ver maar hij is het allemaal waard geweest. Een heerlijk mannetje: Zeer stabiel, en aanhankelijk. Vol bravoure en spirit heeft hij ondertussen zijn plek in Nederland veroverd. Jack is heel dapper, stoer en kordaat in de omgang. Wij zijn enorm trots op hem.

l1

Pride and Joy The Butler Soames WALA-0046749

s1 s2

Soamie-babes zoals hij ook wel wordt genoemd is onze 'pretletter' van het stel. Zelfde bloedlijn als zijn zus Suzanna en dat is ook te merken. Vol humor, komisch gedrag en ondeugende streken maar tegelijkertijd een 'watje': zo'n lieve uitstraling en zo fijn in de omgang. Samen zijn met Soames brengt een grote glimlach op je gezicht en in je hart.

l1

Upside Down Wellington Boots William WALA-00046745

s1 s2

William, knappe vent om te zien: zeer charmant, lief en heel attent. William leeft bij de dag: Vol energie, altijd op zoek naar 'hugs and kisses' en met pretlichtjes in zijn ogen. Hij weet het: 'Ik ben onweerstaanbaar'. William is een sporty type en houdt ervan om op pad te gaan. Wij kijken enorm uit naar zijn nakomelingen.

l1

Achter de coulissen

U las het al eerder; ieder jaar maken we bewuste keuzes welke combinaties we inzetten. Maar…..natuurlijk staan er achter de coulissen meer doodles te wachten. Deze dames en heren zijn opkomend, sommige zijn volledig goedgekeurd om aan de slag te gaan. Anderen juist in afwachting van resultaten. Denkt u nu dat ze thuis maar een beetje rondhangen en luieren? Welnee, geen sprake van! Zij draaien volop mee met verschillende projecten of zijn in volle voorbereiding. Bent u benieuwd naar de dames en heren achter de coulissen? Ik stel ze met plezier aan u voor;

  • Pride and Joy For Your Eyes Only Nineveh WALA-00046742

De kleintjes

Hiermee bedoel ik onze kleine doodles onder het 1.ste levensjaar. Deze pups verkennen nu al spelend de wereld. Ze krijgen veel liefde, zorg en aandacht en de tijd om rustig op te groeien. Omdat we voortdurend bezig zijn met “rasverbetering” houden we (soms) een pup aan uit een eigen nestje. Of schaffen we een pup van een collega fokker aan. Daarmee waarborgen we voor de toekomst het welzijn en de kwaliteit van de Australian Labradoodle. Houd deze, nu nog jonge doodles, gerust in de gaten. Mogelijk leveren zij nog een prachtige bijdrage aan het voortzetten van unieke lijnen. Ik stel ze graag aan u voor;

  • Pride and Joy Ladida Louise WALA-00068247
  • Pride and Joy Flying Colours Ventimiglia WALA-00068246
  • En ...

©2021 Pride and Joy Australian Laradoodles All Rights Reserved

Social Media